Over SFZ

Sociaal Fonds Zelfstandigen

Sociaal Fonds Zelfstandigen (SFZ) helpt zelfstandig ondernemers zonder personeel bij het verminderen van de financiële risico's die zij lopen als ondernemer maar ook als privé-persoon. SFZ biedt zekerheid, gemak en voordeel aan freelancers en andere ZZP'ers.

Zekerheid, gemak en tijdswinst

Sociaal Fonds Zelfstandigen (SFZ) helpt zelfstandig ondernemers bij het verminderen van de financiele risico's die zij lopen als ondernemer maar ook als prive-persoon. SFZ biedt zekerheid, gemak en voordeel aan freelancers, DGA's, ZP'ers (zelfstandig professionals) en andere ZZP'ers (zelfstandigen zonder personeel).

Ontwikkelingen

Bent u freelancer of overweegt u als freelancer te gaan werken dan is er een groot aantal ontwikkelingen dat u raakt. Denk bijvoorbeeld aan: de terugtrekkende overheid, de stijgende premies van individuele verzekeringen en de meer strikte regels van UWV en fiscus rondom het inhuren van freelancers.

Maatwerkproducten en diensten

SFZ speelt op deze ontwikkelingen in en heeft producten en diensten die op maat gesneden zijn voor Zelfstandigen Zonder Personeel. SFZ ontwikkelt bovendien unieke producten die geschikt zijn voor freelancers die werken in de Freelance B.V. formule. Naast gemak en zekerheid bieden onze producten de voordelen die ook grote collectieve bedrijfsregelingen hebben.

SFZ Service en kortingen

SFZ biedt freelancers tegen lage kosten het sociale vangnet dat de overheid niet levert door middel van collectief ingekochte maatwerkproducten en diensten. Freelancers en andere ZZP'ers kunnen zich laten registreren bij SFZ. Geregistreerden kunnen gebruik maken van de speciale producten en diensten van SFZ. Zij profiteren daarbij direct van de collectieve SFZ kortingen.

Belangrijke voordelen voor SFZ geregisteerden

  • Collectieve producten op maat; dus scherpe inkooptarieven
  • Extra SFZ kortingen
  • Ruime dekkingen; maar geen dubbele dekkingen
  • Telefonische helpdesk
  • Persoonlijk advies
  • SFZ is aangesloten hij het Klachteninstituut Verzekeringen