(Bestaande) Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering voor de freelancer, zzp-er

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis die een enorme impact op uw nabestaanden heeft. Ook voor u als ondernemer en uw gezin is het van belang dat bij een onverhoopt overlijden binnen het gezin alles goed is geregeld. U kunt een bedrag sparen en dit apart zetten voor uw uitvaart, maar u kunt het uiteraard ook verzekeren. Deze verzekering betaalt altijd uit!

Door het afsluiten van een uitvaartverzekering neemt u uw nabestaanden al een hele zorg uit handen. Daarnaast kunt u een aantal zaken vastleggen. Bij voorbeeld of u gecremeerd of begraven wilt worden, welke kleur bloemen u mooi vindt of van welke muziek u houdt. Al deze beslissingen kunt u nu voor uw nabestaanden vastleggen en daarmee voorkomt u hele moeilijke beslissingen voor uw naasten in een al hele emotionele zware tijd.

Wenst u wel advies dan verzoeken wij u om bij aanmelden uw gegevens in te vullen en de uitvaartverzekering aan te klikken. Wij zullen u dan adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Verder heeft SFZ een service om bestaande uitvaartverzekeringen te vergelijken met de afspraken die SFZ heeft. En dat kan u duizenden euro's schelen! U kunt hier uw uitvaartpolis(sen) uploaden en wij maken voor u een rapport om de besparing te laten zien bij oversluiten. Mocht u ingaan op het oversluit voorstel dan krijgt u, buiten de mogeljike duizenden euro's besparing, een éénmalige rekening van €150,- te betalen voor onze diensten. Deze kosten kunnen in mindering worden gebracht op uw afkoopwaarde van de huidige verzekering, zodat het u per saldo geen geld kost en de verzekering minimaal dezelfde uitkering geeft voor uw uitvaart.