Ziektekostenverzekering (collectief)

Neem deel in het scherp collectief

SFZ heeft voor freelancers een aantal zorgverzekeraars geselecteerd die verschillende dekkingen biedt tegen goede voorwaarden en uitstekende premies.

Onder meer ook een dekking die garanties beidt ten aanzien van de service en snelheid van behandeling en de mogelijkheid om in het buitenland geholpen te worden bij eventuele wachtlijsten in Nederland. Voor u als zelfstandige is het immers van levensbelang dat u zo snel mogelijk week aan het werk kunt.

De collectieve SFZ ziektekostenverzekeringen zijn ondergebracht bij De Amersfoortse, CZ, Menzis en Nationale Nederlanden met collectief onderhandelde premiestellingen!

Er geldt geen acceptatie plicht voor de basisverzekering, ongeacht leeftijd, gezondheid en inkomen. Voor een aantal aanvullende,- en tandartsdekkingen kunnen acceptatie eisen gelden. De voorwaarde om deel te kunnen nemen in het scherpe collectief is dat u zich dient te registreren bij SFZ! Indien u alleen een ziektekostenverzekering heeft, betaalt u geen registratiekosten.

Maandpremies Collectieve Ziektekostenverzekering SFZ 2023

U kunt op de site van de verzekeraar een berekening doen en online afsluiten.

 

VerzekeraarBVAVLink
ASR 0% (1) - berekenen/afsluiten
Menzis 0% 9% berekenen/afsluiten
CZ 0% 10% berekenen/afsluiten

BV = basisverzekering AV = aanvullende verzekering

 

(1) indien wordt gekozen voor een AOV én Zorg bij ASR, dan geldt: 15% op aanvullend en 10% op tand (niet mogelijk indien sprake is van een Freelance BV, bijv. Uniforce)


Wij vernemen graag van u als u rechtstreeks een aanvraag hebt ingediend.

Mail uw NAW-gegevens naar info@sfz.nl,

met als onderwerp: zorgverzekering rechtstreeks aangevraagd bij [naam verzekeraar]