Easy Schenkkring

EasySchenkkring.nl is een initiatief van SFZ Direct

EasySchenkkring.nl is een initiatief van SFZ Direct, een samenwerking tussen SFZ (Social Fonds Zelfstandigen) en Social Market. Het doel van de samenwerking is het bieden van arbeidsongeschiktheidsoplossingen voor ZZP'ers (Zelfstandigen Zonder Personeel, waaronder bijvoorbeeld ook freelancers vallen) en DGA's (Directeur Groot Aandeelhouders).

Het allerbelangrijkste product binnen SFZ Direct is Easy Schenkkring, de degelijkste, flexibelste en één van de goedkoopste schenkkringen van Nederland. Een alternatief voor het Broodfonds.

Rechtstreeks aansluiten

Bij Easy Schenkkring kunnen zelfstandig ondernemers zich rechtstreeks aansluiten als deelnemer, om in geval van arbeidsongeschiktheid maximaal 2 jaar lang een uitkering te kunnen ontvangen van andere deelnemers.

Veel besparing op AOV

Ook kan een flinke besparing op een reguliere AOV (Arbeids Ongeschiktheids Verzekering) gerealiseerd worden indien deze gecombineerd wordt met de schenkkring.

Ook financieel adviseurs cq andere groepen (bijvoorbeeld verenigingen, ondernemersnetwerken) kunnen als een soort van bemiddelaar hun eigen klanten cq leden onderbrengen in Easy Schenkkring.

www.easyschenkkring.nl